Medewerker aan het woord

Bij Faber Betonpompen werken zo'n 60 werknemers goed met elkaar samen. Het zijn enthousiaste professionals die veel plezier in hun werk hebben. Maar hoe is het eigenlijk om bij Faber te werken?
Een Schuimbeton specialist aan het woord.

 Fred Sportel Fred Sportel
Schuimbeton operator Pomp 30

“In 1997 begon ik met het rijden op de Bulkwagen en later volgde Pomp 23. Tegenwoordig ben ik operator van de grootste Schuimbeton unit van Faber; Pomp 30.
Naast het mengen en maken van de Schuimbeton specie help ik ook waar nodig het team op de vloer en werk ik nauw samen met de aannemer. Indien er specie aanpassingen nodig zijn vanwege kleine vloer verschillen dan overleg ik dit direct met de klant en planning zodat de resultaten beter zijn en dat kuub- en kwaliteitsverassingen uitblijven.

Doordat we het Schuimbeton zelf aanbrengen nemen we een stuk zorg weg voor de klant, en wij leveren een betere resultaat garantie.
Door de vele nieuwe ontwikkelingen op Schuimbeton gebied is mijn werk nog iedere dag boeiend. De mengsels zijn tegenwoordig vezel versterkt, waterdoorlatend en we hebben Poly-Schuimbeton, dit levert voldoende  uitdagingen voor mij, het team en de Pomp 30!“

Sportel maakt o.a. monsters voor het controleren van het Schuimbeton.

Projecten & Innovaties

Kies voor Faber Comfortvloer
Eerste fiets- en wandelpaden met met fundering van schuimbeton
Aardbevingsbestendig wonen op innovatief schuimbeton

Meer »